2012. szeptember 1., szombat

7. Az első..


-Szia.Beszélnünk kell..-mondta.
-Rendben, de induljunk, mert elkésünk.-válaszoltam.
Beszálltunk a kocsiba, a hangulat fagyos volt. 
-Akkor nem megyünk?  A többiek gondolom már várnak.
-Főleg Niall mi?-kérdezte flegmán.
Gondoltam, hogy ő is látta a képeket. Ezt nem hagyhattam ennyiben.
-Jaj Harry! Ugye nem hiszed el azokat amiket írtak rólam és Niallről? Figyelj Harry, Niall és én csak barátok vagyunk, tudod sosem volt még igazi barátom. Niall most az.-magyaráztam.-Te pedig..
-Én pedig, én pedig mi Tara? Láttam a képeket, vele annyira más voltál, annyira felszabadult.-mondta.
Tudom Harry, mert mellette teljesen elengedtem magam, mellette nem zavar ha hülyeségeket mondok, ha kiröhög. Ha nem a legjobb formám mutatom.-mondtam.
-Miért mellettem miért zavar?-kérdezte.
-Mert rád nem úgy nézek, mint egy barátra. Tessék kimondtam, most örülj. Most viszont induljunk, mert már késében vagyunk.-mondtam kicsit idegesen.
A következő tizenöt percben úgy mosolygott, mint egy tejbe tök. Végre nem volt fagyos a hangulat. beindította a Forever young-ot, és elkezdte énekelni.
Kiszálltunk a háznál, aztán közölte velem, hogy a többiek csak fél 7-re jönnek. Addig kettesben leszünk, a kis csalafinta. Így van két óránk.
-Becsaptál, teee ezért most meglakolsz!-majd belelöktem ruhástól a medencébe.
Amilyen gyorsan csak tudott, kimászott és elkezdett kergetni végig az egész kerten keresztül. Végül gyorsabbnak bizonyult, felkapott, és ruhástul beugrott velem a medencébe.
-Ah te! Őrült vagy!-nevettem.
-Te kezdted.-röhögött.
-És mit csinálunk abba a két órában míg meg nem jönnek a többiek? -kérdeztem.
-Nem tudom. Mi lenne ha csak lazulnánk?-kérdezte.
-Tökéletes, úgyis minden futkosunk valamerre.-válaszoltam.-Merre tudok átöltözni?-kérdeztem.
-Akár itt is!-röhögött.-Amúgy itt egyenesen be, majd a harmadik ajtó balra.-válaszolta, még mindig röhögve.
Bementem a fürdőbe, gyors lekaptam a vizes cuccaimat, és felkaptam a bikinimet. Sima egyszerű pánt nélküli narancsos pinkes színű, középen egy karikával. Gyors vissza szaladtam a kertbe, a vizes cuccaimat felraktam a szárogatóra, és kifeküdtem Harry mellé a nap ágyra. Olyan aranyosan feküdt ott, nem tudtam kihagyni, nyomtam egy puszit az arcára, mire ő édesen elmosolyodott. 10 percig feküdtünk ott egymást néztük. Harry megszólalt.
-Le fogsz égni, ha nem kened be magad.-mondta.
-Akkor kenj be.-adtam a kezébe a nap tejet.
Hasra fordultam, ő fölém mászott, kikötötte a bikini felsőmet, aztán szépen, gyengéden bekente  az egész hátamat.
-Kész itt!-bekötötte a felsőm és visszamászott a helyére.
-Köszönöm.-mosolyogtam rá.
-Igazán nincs mit!-viszonozta a mosolyt.
Olyan jó volt ott feküdni mellette, nézni azt a mély zöld szemét.
-Nem vagy éhes? Mert én igen, gyere együnk valamit.-mondta.
-De most hogy mondod, megéheztem, milyen harapnivaló van?-kérdeztem.
-Szerintem rendeljünk pizzát? Mit szólsz?-ajánlotta.
-Hú! Jó ötlet, már rég ettem pizzát.
Tárcsázta a számot, magának egy nagy Hawaii-t, nekem pedig egy kicsit rendelt. 15 perc múlva már ettük is a pizzánkat. 
-Ez nagyon finom, és a tiéd?-mosolygott teli szájjal.
-Harry, ugyan olyat eszünk.-röhögtem.
-Tényleg.-és kiröhögte magát.-Mit szólsz ha megnézünk egy filmet? De most én választok.-mondta.
-Oké, bízom benned.-válaszoltam.
Odament a dvd-s polchoz, 2 percig csak lesegette őket, aztán megragadt a keze egy horror filmen.
-Ez jó lesz!-kiáltotta.-Nem félsz?
-Én aztán nem, sok horrort láttam már.-mondtam büszkén.
-Hát te tudod.-mosolygott.-Majd kiderül.-most már röhögött. Erre oldalba nyomtam. Amitől kissé összerándult. Kihívásnak vette és elkezdett csikizni. Azt tudni kell, hogy én nagyon de nagyon csikis vagyok. 
-Hagyd abba!Hagyd már abba!-nyögdécseltem.De nem hagyta abba, inkább jobban elkezdett csikizni.
Aztán addig csikizett míg a lábam beakadt valamibe és én vele együtt a kanapéra estem. Vagyis ő teljesen rám esett. Egy darabig abbahagyta a csikizést, mélyen a szemembe nézett. ott feküdtünk egymáson a szánk 2-3 centiméterre egymástól. Szája széles mosolyra húzódott majd egy hírtelen mozdulattal ismét csikizésbe kezdett. De most nem hagytam magam, és is ott bökködtem ahol csak tudtam. Aztán már úgy lökködtük, bökködtük egymást, hogy lehuppantunk a földre. Most én voltam felül. Össze-vissza csikiztük egymást még most is, észre sem vettük, hogy a kukoricát ki kéne venni a mikróból. Az égett szag csapott meg minket.
-Ez is a te hibád, most akkor mit eszünk a film alatt?-vágta be az áll dúrcát.
-Hogy hogy az enyém? Te kezdtél el csikizni.-nevettem.
-Na jó, úgyis már csak egy óránk van, aztán itt lesznek a többiek, mit szólnál ha elmennénk addig egyet itt a környéken sétálni? Még úgysem voltam nagyon kint ma.-kérdezte.
-Benne vagyok.-válaszoltam.
-Na gyere akkor mennyünk.-húzott magával.   
Felvettük mindketten a ruháinkat, mert a csikizés közben teljesen megszáradtunk. Aztán elindultunk, minden felé mászkáltunk, nem nagyon ismertem a környéket, és mint kiderül ő sem. Így nagyon jó volt együtt felfedezni. Találtunk egy kis eldugott helyet.
-Legyen ez a mi titkos helyünk.-nézett rám azokkal a szép zöld szemekkel.
-Erre az 1 hétre? Utána már úgysem jönnénk ide.-mondtam.
Olyan furcsán nézett rám, mintha nem tudta volna miről van szó. 
-Jaj nem is mondtam meg neked, el is felejtettem, bocsáss meg. Végül úgy döntöttem, hogy én is költözök ki Londonba.-mondtam végül.
-Ezt most komolyan mondod? Jaj Tara, miért nem mondtad eddig? Én végig abban a hitben voltam, hogy nem költözöl, és ezért csináltam ezt a mait is, hogy még egy kicsit többet lehessek veled.-majd megfogta a derekam felemelt és megpörgetett. Letett magával szembe. Mélyen egymás szemébe néztünk, tudtam, hogy eljött a megfelelő pillanat. Ott álltunk, ő a derekamat fogta és pedig a kezemet a nyaka köré fontam. Lassan közelített a szánk, majd amikor már csak 2-3 centire voltunk egymástól, lehunytam a szemem, és teljesen átadtam magam az érzésnek.
Abban a pillanatban olyan közel akartam lenni hozzá,amennyire csak lehetséges. Azt akartam,hogy soha ne hagyjon el. Az életem részének akartam abban a percben, és másnap és a rákövetkezendő napon. Szükségem volt rá, mint még senki másra. Miután ajkaink szétváltak édes mosoly húzódott a szájára, és ez engem is mosolygásra késztetett. Egyszerűen éreztem, hogy a köd ami eddig volt teljesen eloszlott. Minden újra fényes volt, szeretet teli, boldog, nyugodt. Mellette újra önmagam lettem. Megakadt az órámon a szemem, fél 7 volt. Milyen hamar elment az idő. Követte a szemem irányát.
-Lassan mennünk kéne, nem? Mármint nem úgy értem.-habozott.
-Igen, lassan indulnunk, kéne, hidd el szívesen lennék veled még itt így kettesben, de a többiek hamarosan megérkeznek, és nem tudnak majd bemenni.-úgyhogy induljunk.
-Persze, tudom.-fogta meg a kezem kicsit félénken. De én megszorítottam és rámosolyogtam, hogy tudja én is így szeretném.
Tizenöt perc múlva már a ház előtt voltunk. Épp akkor fordult be az utcába Niall és Zayn, ők egy kocsival jöttek.
-Zayn barátnője nem jön?-kérdeztem Harryt.
-Ezek szerint nem, biztosan közbe jött neki valami.-kaptam a választ.
Előre ment és kinyitotta nekünk az ajtót. Én addig odamentem a fiúkhoz.
-Sziasztok! Segíthetek becuccolni?-kérdeztem kedvesen.
-Szia Tara!-köszöntek egyszerre.
-Ezt a két üveg Malibut beviheted.-nyomta oda a kezembe Zayn. Majd kaptam egy puszit az arcomra.-Jó újra látni.-mondta.
-Téged is.-válaszoltam.
-Jó újra látni kis csaj.-jött oda egy nagy colgate mosollyal Niall. Megöleltük egymást, aztán gyorsan bevittünk mindent a házba.
Miután minden a helyére került, elkezdtük kivinni a székeket, az asztalt, a tányérokat poharakat. Meg mindent ami egy medencés partihoz szükséges. Kivittünk egy nagy asztalt a medence mellé, és köré 8 széket, mert Perrie (Zayn barátnője) nem tud jönni, mert fellépésük van. A piákat és a jég kockákat beraktam a hűtőbe, hogy addig ne melegedjenek fel, míg mindenki ide nem ér. Eközben a fiúk megterítettek a My Little Pony-s tányérukkal, elég vicces volt. Mindenkinek hoztam ki evőeszközt, kechupot, szószt, mártást. Meggyújtottam pár gyertyát a hangulat kedvéért. Harry pedig kihozott nekünk egy hatalmas babzsák fotelt. Milyen édes már.  Éppen a székeket raktam a helyére, amikor Louis és El bejöttek a kertbe. Harry azonnal odarohant, mint egy óvodás, beleugrott Louis nyakába és össze-vissza puszilgatta.
-Szia, gondolom te vagy Tara!-jött oda hozzám a barna hajú lány. Nagyon szép volt, hosszú mell alá érő barna hullámos haj, szép alak, tündére arc.
-Szia. Tara Swan vagyok, te pedig Elenor. Örülök, hogy végre megismerhetlek.-mondtam.
-Nem is tudom, hogy bírtad eddig ezzel a három óvodással?-nevetett.
-Kivételesen nem voltak olyan rosszak.-nevettünk most már együtt. 
Végre Harry is leszállt Louisról és odajött hozzám. Megfogta a kezem, és odahúzott maga mellé.
-Louis, ő itt Tara, a ..-nézett rám.
-A barátnője vagyok, örülök hogy megismerhetlek. Biztos jól kijövünk.-mosolyogtam rá.
-Hát szia, biztos jóban leszünk, azokból kiindulva amiket Harry mesélt rólad.-megölelt és kaptam két puszit is. És a kezembe nyomott egy sárgarépát. (?) Kérdőn néztem Harryre, mégis miért kaptam ezt.
-Később elmondom.-súgta a fülembe. Biccentettem.
Magával húzott a többiekhez. Zayn betett pár zenét, és elkezdődött a party. Mi Harryvel letelepedtünk a babzsákba, átkarolta a vállam, és padig odabújtam hozzá. Illatát mélyen beszívta, olyan megnyugtató volt. Sehol a világon nem akartam lenni, csakis Harry védelmező karjaiban, itt itthon éreztem magam. Melegség futott át rajtam. Elmosolyodtam, akaratlanul is. Együtt néztük a naplementét, olyan fél 8 körül végül Liam és Daniell is megjött. Elnézést kértek, de dugóba kerültek. Ők is kedvesek voltak, üdvözöltek engem is, mintha már ezer éve ismernének. Danielle is szép lány, táncos lévén nagyon szép alakja van. Éreztem, hogy itt mindenki kedves, mindenkivel jól kijövök majd. Nyolc körül végül elkezdődött az igazi parti. Mindenki ivott már egy keveset. Zayn és Harry pedig már egy kicsit túl sokat is. Éppen amikor a Coldplay-Paradise szám ment, hírtelen minden elsötétült..

7 komi után jön a kövi rész! xx

hahó! nagy segítséget szeretnék kérni, jelentkeztem egy blogversenybe, a  blogommal, és lájkok kellenének.
először lájk ezt :

http://www.facebook.com/pages/One-Direction-HUN/256207541162016 

utána meg ezt :

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=292440580872045&set=a.291735647609205.62949.256207541162016&type=3&theater
nektek csak 1 lájk nekem viszont sokat jelent. :) xx

12 megjegyzés:

  1. Huuhaa ez nagyon jó már nagyon várom a kövi részt!!! :DD

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik a történeted!Ügyesen írsz!siess a kövivel:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a kövit hozom amint meglesz még +2 komizó :) xx

      Törlés
  3. imádom a blogod:) remélem hamar hozol követezőt:)xx

    VálaszTörlés
  4. Nagyon gyorsan kövit!!! Eszméletlen ^^

    VálaszTörlés
  5. és a répát miért adta oda Harry Tarának?:D

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Tetszik, de nekem ez így kicsit gyors, hogy összejöttek.
    Amúgy meg imádom ahogy írsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Máshol a második fejezetben összejönnek.. nem akartam nagyon húzni a dolgot :)) de köszönöm a véleményt xx

      Törlés